Behandlingar

AROMARUMMET

 

BEHANDLINGAR

 

Nyhet i Södertälje! Andullationsterapi/massage

Nu kan du boka behandling för 250kr - BOKA HÄR!

Nu kan vi erbjuda Andullationsterapi/massage - mindre smärta och mindre stress. Andullation tillhör den nya generationens behandlingsmetoder som är baserade på biofysik.

Andullationsmassagen med djupverkande infravärme ger en stimulans som utvidgar blodkärlen och ger bättre blodcirkulation i respektive vävnad. Effekten är en avslappnad och skön värmekänsla. Olika zoner i huden är anslutna till inre organ genom nervreflexer. Därför betyder Andullation inte bara att stimulera huden och musklerna, utan även samspelet av de inre organen. Detta är en viktig förutsättning för att behålla din hälsa.

Det medicinska massagesystemet används framgångsrikt av Tysklands ledande sjukgymnaster, medicinska praktiker och kliniker. HHP Massagesystem är den första certifierade medicinska produkten för att skapa andullationsmassage med djupverkande infravärme.

HHP Massagesystem har utvecklats i nära samarbete med läkare, sjukgymnaster och massörer.

Du ligger med kläderna på i massagebädden under behandlingen som varar ca 20-30 min.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Förebyggande • Vid akut smärta • Ryggskott • Avstressande • Avslappnande

Vid kronisk smärta i samband med artros, fibromyalgi, nack-/muskelsmärtor och andra besvär.

______________________________________________________

Massagesystemets 5 verkningsprinciper

Energiproduktion i cellen • Överlagring av smärtsignaler • Stimulans av blodcirkulationen • Igångsättning av avslappningsmekanismer • Stimulering av lymfflödet

______________________________________________________

Se film om Andullationsterapi

 

Boka en behandling för att förebygga stress, smärta, lymfproblem

eller för att öka ditt välmående!

 

Ansiktskur med Aloe Veraprodukter

Upplev en fräsch och välgörande ansikskur för ansikte och decoltage med rengöring av huden, peeling och ansiktsmassage.

 

 

 

 

 

 

Aromaterapi

Upplev en mjuk massagebehandling på hela kroppen eller en fotzonsbehandling med ekologiska vegetabiliska oljor samt eteriska oljor som har tusenåriga anor med sina balanserande och läkande egenskaper. Oljorna kommer att vara noga utvalda efter just DITT behov utifrån en anamnes och eventuell sjukdomshistoria. De eteriska oljorna som används inom aromaterapi anses vara mycket antiseptiska och flera är även mycket effektiva mot infektioner, svamp, bakterier och virus. Oljorna påverkar dig både fysikt och psykiskt för att höja ditt välmående!

 

Användningsområden:

•Oro och stress

•Värk i kroppen

•Hudproblem

•Hormonellt relaterade problem

•Högt/lågt blodtryck

 

Intresset kring aromaterapi är idag stort och forskning och utveckling pågår ständigt, främst i Frankrike där terapin används parallellt med konventionell medicin. I England används aromaterapin ofta inom palliativ vård.

 

De eteriska oljorna kan också inhaleras via aromalampor, användas som tillsats i bad, aromasmycken, lotioner och krämer eller på kompresser.

 

 

Ansiktszonterapi

Terapin härrör från den orientaliska medicinens grundprinciper med inslag av den indianska zonterapin, liksom från neurologiska punkter i ansiktet. Olika zoner och punkter i ansiktet anses motsvara organ och delar av kroppen. Genom att stimulera dessa zoner påverkar man kroppen positivt på samma sätt som inom fotzonterapin. När du gör en behandling så påverkar den meridianer, blodcirkulationen och det centrala nervsystemet. När blodcirkulationen i huden ökar så försvinner rynkor när depåer och blockeringar i systemet behandlas och du får en fin lyster i huden.

 

Metoden har även visat sig vara bra för de som har spända käkar pga stress eller som "biter" när de sover då man strechar ut muskulaturen i ansiktet.

 

Behandlingen är naturlig, inga kemiska substanser, den löser upp spänningar och stress i kroppen samt förbättrar cirkulationen!

Copyright @ JO-Line 2017